Τα Παιδιά της Ζωής

Ηλικίες 0-2
Για τις οικογένειες με παιδιά κάτω των 2 χρονών, παρέχουμε έναν οικογενειακό χώρο με οθόνη όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και οι γονείς μπορούν να παίρνουν μέρος στη συνάθροιση ενώ παράλληλα καλύπτουν τις ανάγκες των νεαρών μελών τους. 

Ηλικίες 2-11
Είμαστε μία εκκλησία η οποία είναι δεσμευμένη στο να επενδύει στην οικογένεια. Η ομάδα μας στη Ζωή αγαπάει τα παιδιά και θεωρεί μεγάλη τιμή να υπηρετεί τους νέους της κοινότητας της εκκλησίας μας. Λαμβάνουμε μεγάλη προσοχή στο να παρουσιάζουμε τον Ιησού με ένα τρόπο διασκεδαστικό και σχετικό. Κατά τη διάρκεια των συναθροίσεων του Σαββατοκύριακου, παρέχουμε ποιοτικά προγράμματα εστιασμένα για κάθε ηλικία, με κατασκευές, μουσική, και διδασκαλία της Γραφής σε ένα ασφαλές περιβάλλον με πλήρη επίβλεψη. Ανυπομονούμε να έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε και να υπηρετήσουμε τα παιδιά σας!

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Η αδελφότητα γυναικών είναι μία συγκέντρωση από γυναίκες κάθε περιόδου της ζωής τους, νέες και μεγαλύτερες, που έρχονται μαζί για να χτίσουν φιλίες και να υποστηρίξουν η μία την άλλη να αναπτυχθούν σε ό,τι κάνουν. Ο στόχος μας εγκάρδια είναι να δώσουμε αξία στον γυναικείο κόσμο. Η εντολή μας είναι να μαζέψουμε μία παρέα γυναικών οι οποίες αναγνωρίζουν και πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τις γυναίκες να πιστέψουν πως η συμμετοχή τους μπορεί και θα κάνει τη διαφορά. Οι περιπέτειά μας θα κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Η επιθυμία μας είναι να αγαπάμε το Θεό,  να είμαστε ευγενικοί με τα παιδιά Του, και να τον κάνουμε διάσημο σε όλη τη γη.

 
 
 

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η ομάδα δημιουργίας στη Ζωή περιβάλλεται από πολλά πεδία, όχι μόνο τη μουσική λατρείας και τους τραγουδιστές, αλλά κάνει ανοίγματα στους παραγωγούς, τους φωτογράφους, τους δημιουργούς ταινιών, τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς,  τους σχεδιαστές κουστουμιών, καθώς και τους καθημερινούς ανθρώπους που επιλέγουν να ανήκουν και να συμβαδίσουν συλλογικά στο ταξίδι που ονομάζουμε ζωή. 

Το πάθος μας είναι να ερχόμαστε μαζί, να υπηρετούμε το Θεό, και να χτίζουμε την εκκλησία Του με ένα πρωτοπόρο πνεύμα, και με τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες που Εκείνος μας έχει δώσει. 

 

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Οι “Νέοι και Ελεύθεροι” είναι η διακονία των νέων της Ζωής. Μέσα από τις ομάδες διασύνδεσης η νεολαία μας μαζέυεται κάθε εβδομάδα ώστε να ενθαρρύνει και να να εξοπλίσει τους νέους ανθρώπους να ζήσουν ζωές οι οποίες έχουν επιρροή στους γύρω τους. Το πάθος μας προς τους νέους ανθρώπους είναι να καταλάβουν το όραμα και την καρδιά της τοπικής εκκλησίας, να βρουν ένα μέρος όπου μπορούν να το ονομάσουν σπίτι, όπου μπορούν πάντα να έρθουν όπως είναι.