ЗОЕ ДЕЦА 

Възраст от 0-2
За семейства с деца под две години осигуряваме семейна зона с екран, където децата могат да играят, а родителите да участват в службата, докато се грижат за нуждите на малките си дечица.

Възраст от 2-11
Ние сме църква, посветена на семейството. Нашият екип „ Зое Деца“ обича децата и смята за голяма чест да служи на деца от нашата общност. Стараем се да представим Исус по един забавен и съвременен начин. По време на службите ни в края на седмицата осигуряваме качествени и подходящи за възрастта програми с работилници, музика и библейско поучение в безопасна среда и с пълен надзор. За нас ще е привилегия да се запознаем с вас и да служим на децата ви!


SISTERHOOD

Систърхуд е събиране, в което жени от всички сфери на живота, млади и стари, идват заедно да изграждат приятелства, да се подкрепят една друга, за да процъфтяваме във всичко, което правим.Копнежът ни е да превърнем в ценност женствеността. Нашата задача е да съберем жени от всички възрасти, които познават и вярват в своя потенциал. Искаме да вдъхновим жените да вярват, че техният принос може и ще донесе промяна. Приключението, към което се стремим, е да направим света по-добро място. Нашето желание е да обичаме Бог, да сме мили и да се грижим един с друг и да Го направим известен по цялата земя.

 
 

Творчески тим 

Творческият тим на Зое обхваща много области, не само поклонението, музиката и певците, но и продукция, фотография, ТВ, филми, художници, писатели, дизайнери на облекла, младежки и детски групи за поклонение, сценични мениджъри, дизайнери и обикновени хора, които са избрали да са част от нас и да извървят пътя, който наричаме живот, в тима ни.

Горещото ни желание е да се събираме заедно, да служим на Бог и да изграждаме Неговата църква с пионерски дух, и с творческите дарби и уменията, които ни е дал.


YOUNG & FREE

Млади и свободни е младежкото служение на църква Зое. Чрез Кънект-групи нашите младежи се събират всяка седмица, за да насърчат и подготвят младите хора да живеят живот, който да влияе и променя хората, около тях. Горещо желаем младите хора да уловят сърцето и виждането на местната църква, да намерят място, което да наричат свой дом и да знаят, че винаги могат да дойдат такива, каквито са.