ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 

Αν είσαι νέος στην εκκλησία θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στο πάρτυ “καινούτιων στην εκκλησία” που διοργανώνουμε κάθε μήνα. Είναι μία χαλαρή βραδιά όπου μπορείς να γνωρίσεις κάποιους από τους ηγέτες της εκκλησίας. Είναι μία ευκαιρία για να γνωριστείς καλύτερα με την εκκλησία- την καρδιά μας, το όραμα και τις αξίες μας. Θα θέλαμε επίσης να σου δώσουμε μία ματιά από το ταξίδι μας ως τώρα και το ενθουσιώδες μέλλον το οποίο ενδεχομένως μπροστά μας.

 
 
 

 
 
 

ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ “ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ”

Η «Ανακάλυψη» είναι για νέους Χριστιανούς, εκείνους που αναζητούν το Θεό και εκείνους που θέλουν να επανασυνδεθούν με το Θεό. Είναι μία ευκαιρία για εσένα να ανακαλύψεις τα βασικά για την πίστη στον Ιησού, και να πάρεις μία βαθιά κατανόηση του ποιος είναι ο Ιησούς και ποιό είναι το σχέδιό Του για τη ζωή σου. 

 
 
 

 
 
 

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Οι ομάδες διασύνδεσης είναι η καρδιά της εκκλησίας. Κάθε άλλη εβδομάδα μαζευόμαστε σε σπίτια μες την πόλη. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους, να χτίσεις αυθεντικές σχέσεις, και να μάθεις να μοιραστείς μαζί μας τις εμπειρίες που έχουμε στο ταξίδι μας με το Θεό. 

 
 
 

 
 
 

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Το να είσαι εθελοντής είναι ένας υπέροχος τρόπος να χτίσεις φιλίες, να μπορέσεις να χτίσεις πρακτικά την εκκλησία, και να κάνεις τις συναθροίσεις του Σαββατοκύριακου μοναδικές για όλους όσους έρχονται να συμμετέχουν. 

Αν σε ενδιαφέρει να μπεις σε μία ομάδα, θα θέλαμε πολύ να σε βοηθήσουμε να βρεις μία θέση για σένα. Ρώτα κάποιον από την ομάδα μας την Κυριακή σχετικά με το να λάβεις μέρος σε μία ομάδα.